Personvern­erklæring

Ditt personvern er viktig for oss, om du er besøkende på våre nettsider eller en av våre fantastiske kunder/klienter skal du vite med sikkerhet at vi tar godt vare på dine personlige data. Denne siden forteller deg litt mer om hva vi gjør og hvorfor vi gjør det.

Hva er vi?

Cadus.no er en nettsiden for Cadus AS som driver import av Whisky

Hvilke data samler vi inn?
Når du surfer rundt på våre nettsider:

Vi ser hvilke av våre sider du er på og har vært på og når.


Hvor i verden du befinner deg (Lokasjon)
Om du er på mobil eller PC
Ditt operativsystem
Din nettleser
Har du hilst på oss via chat, så vet vi hvem du er
Neste gang ser vi at det er du – eller i det minste navnet du oppga.


Vi bruker Google Analytics for å analysere netttrafikken på vår side. Det hjelper oss til å lage bedre sider og innhold. Analyseverktøyet kan også vise oss om kampanjer vi kjører er en suksess eller fiasko. 

Ingenting av disse dataene samles systematisk inn av oss, men benyttes i forbindelse med Google Analytics. Vi trenger ikke dataene, men systemene vi benytter trenger de for å kunne fungere.

Når du tar kontakt via kontaktskjema:

Da har vi selvsagt en større interesse av å samle inn data, slik at vi kan betjene vår dialog på best mulig måte. Vi får da data via våre kontaktskjema, eller via chat på facebook eller i sosiale media

Hva vi da kan samle inn: 

Hvor du jobber (Firmanavn)
Hva du jobber som (Stilling)
Hvem du er
Fornavn, mellomnavn og etternavn
Din epostadresse
Dine telefonnummer
Vi loggfører alle henvendelser, også herunder interesser og aktiviteter hvor vi har møtt deg, eller kan møte deg. Vi loggfører aldri sensitive persondata om helse, politisk tilhørighet, legning m.m.


Dette er data vi lagrer i vårt CRM-verktøy – selvsagt for å kunne betjene deg som kunde og så lenge dere er kunder hos oss. 

Er det frivillig å gi fra seg opplysningene?
All informasjon som registreres hos oss er sendt inn via kontaktskjemaet på nettsiden. 

Innsamling av data via skjema/ og evt Chat på nettsiden
Ved å bruke skjema på denne nettsiden vil vi motta en epost med ditt navn, telefonnummer og epostadresse. Dette vil vi lagre i vårt interne CRM system for å kunne behandle din henvendelse.

Hvordan slettes og arkiveres opplysningene?
Personopplysninger relatert til fakturering lagres isolert i egen datatabell og skal sikres i 5 år i tråd med regnskapsloven.

Brukere som er knyttet til aktive saker kan ikke slettes. Brukere kan benytte pseudonym eller overskrives med tom data. Databasestrukturen gjør at vi må opprettholde struktur som gjør komplett sletting umulig. Database ID-er vil opprettholdes, men alt av persondata kan endres/nullstilles.

Tilbyder vil beholde kundehistorikk på bedriftsnivå og kontaktpersoner så lenge selskapet eksisterer for å spore historikk og kontaktinformasjon for intern bruk.

Hvordan sikres opplysningene?
Detaljer om sikkerhet opplyses ikke offentlig. Tilbyder har fokus på sikkerhet og vil til enhver tid utbedre sikkerhet og forbedre oss i tråd med teknologisk utvikling eller etter krav fra våre kunder.

Å hindre innbrudd i data er umulig i en verden hvor hackere har bedre kunnskap enn sikkerhetsselskapene. Det er hele tiden et kappløp. Vårt mål er å sikre data etter kjente sikkerhetsprinsipper og kryptere passord på en måte som gjør data ubrukelig ved slike brudd. Alle data i våre egne systemer er lagret i Norge, eller på våre servere som befinner seg innenfor EU/EØS-området. 

Har du spørsmål?
Ta gjerne kontakt med behandlingsansvarlig: Eric Laetare – office@cadus.no – Tlf 95044649

Hvem er behandlingsansvarlig?
Behandlingsansvarlig for personopplysninger hos tilbyder er Eric Laetare. Behandlingsansvarlig er ansvarlig for at selskapet følger enhver tids gjeldende regelverk i personvernloven. Formålet med innsamling av personopplysninger settes til enhver tid av tilbyder. Dette gjelder også for data samlet inn via cadus.no

Deler vi data med tredjeparter?
Vi vil ikke levere ut data direkte eller selge videre til tredjeparter. 
Noe av dataene som samles automatisk inn,  lagres anonymisert hos Google Analytics. Alle transaksjoner og handler skjer via vinmonopolets nettsider, og informasjon om kjøp og handel er utenfor Cadus AS sitt ansvarsområde. 

Hva er formålet?
Formålet med dataene er å ivareta et kundeforhold mellom tilbyder og deg/ditt firma. For å sikre kommunikasjon, fakturering og oppfølging med relevant informasjon, spørreundersøkelser og relevante nyheter fra oss. 

Informasjonsplikt
Ved brudd av data vil vi opplyse våre kunder om omfanget og hvilke tiltak vi gjør for å hindre at det skjer igjen. Vi forbeholder oss retten til å informere alle sluttkunder av våre kunder ved alvorlige situasjoner hvor deres data er involvert.
Personvernerklæringen vil kunne endres etter hvert som tilbyder har behov i forbindelse med utvikling av nye tjenester. Denne siden er alltid våre gjeldende personvernvilkår.

Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer fortløpende for å være i tråd med enhver gjeldende lovgivning.