Nyhetslansering onsdag 3. mai

To Whisky Tønner

Onsdag 3. mai er det igjen nyhetslansering i Vinmonopolet. I den forbindelse, lanserer Cadus AS syv nyheter i kategorien single malt whisky. Disse gjøres tilgjengelig i bestillingsutvalget fra klokken 0800 på lanseringsdagen.

Det er 2 nye Chapters i Fable Whisky serien, og 2 nye tapninger fra Goldfinch og 3 fra en ny leverandør, Edinburgh Whisky. Fra Fable vil det være; Fable Chapter Nine, Storm, en Auchroisk på 12 år og Fable Chapter Ten Labyrinth, en Inchgower, også på 12 år. Disse er begge cask strength whiskyer fra Speyside regionen, og begge er også single cask.

Fra Goldfinch vil vi se to utgaver i Paloma serien, en 13 år gammel peated Ardmore, og en 14 år gammel Linkwood. Disse er begge lagret i svært eksklusive Palo Cortado fat. Også disse er single cask, cask strength whiskyer.

Et nytt merke, både i Skottland og nå også i Norge er Edinburgh Whisky. Disse lanseres med The Discovery Collection, som viser frem eksepsjonelle eksempler noen av på Skottlands whiskyregioner. I serien er det en Speyside, en Highland og en Islay single malt. Disse har alle en alkoholstyrke på 46,3%.

Det er fortsatt noen svært få flasker igjen på lageret fra våre første lanseringer tidligere i år. 

Facebook
Twitter
LinkedIn