Våre leverandører

Cadus er stolt over å kunne presentere kvalitetsleverandører av whisky

Gleann Mòr Spirits

Basert i Leith, i hjertet av Edinburgh, Gleann Mòr Sprits er en uavhegnig tapper og blender av whisky, men også en produsent av gin og rom. Gleann Mòr Sprits står bak whiskymerkene Rare Find og Whisky Row og er en av hovedsponsorene til toppfotballklubben Hibernian FC i den skotske toppserien.    

 

Fable Whisky

Fable Whisky er en uavhengig single malt, og blended malt tapper grunnlagt på fortellerkunsten, animasjon og illustrasjon. De bringer legendariske myter til livet gjennom kunst og håndplukkede single malt whiskyer med en særegen smak og karakter.

Goldfinch Whisky Merchants

Goldfinch Whisky Merchants har en genuin kjærlighet for fin og sjelden whisky og en dyp respekt for whiskyprodusenter som utforsker smak gjennom tre, aldring og etterbehandling. Fra klassiske destilleriuttrykk til enkeltfatverdenens utforskere, har de som mål å finne, dele og nyte enestående whisky med sine kunder.

Edinburgh Whisky

Edinburgh Whisky er en uavhengig tapper, og firmaet bak The Discovery Collection. Edinburgh Whisky viser frem eksepsjonelle eksempler på noen av på Skottlands whiskyregioner. I serien er det en Speyside, en Highland og en Islay single malt. Disse har alle en alkoholstyrke på 46,3%.

Hart Brothers

Med opprinnelse så langt tilbake som 1800-tallet, er Hart Brothers spesialister på å skaffe og tappe den fineste skotske whiskyen fra hver region i Skottland. Aldring av whiskyer i fat av høyeste kvalitet, velger de kun å tappe når tiden er inne. Håndplukkede enkeltfattappinger, ingen tilsatt farge, ingen kjølefiltrering og fatstyrke gir uovertrufne whiskyer.

Berry Bros. & Rudd

Berry Bros. & Rudd ble grunnlagt i 1698 og er Storbritannias eldste vin- og brennevinshandler.
Familieeid og drevet, driver selskapet fortsatt handel fra St James's Street nr. 3 i London, men med kontorer i Hong Kong, Singapore og Tokyo også. Berry Bros. & Rudd er en uavhengig tapper som
tilbyr whisky under deres «Own Selection», med eksepsjonelle uttrykk fra det skotske høylandet,
øyer og utover.

Ferg & Harris

Ferg & Harris er et luksuriøst uavhengig tapperi merke. De matcher utsøkte whiskyer med ulike fat
avslutninger for virkelig karakteristiske drammer. Deres utvalg er «bijou». Men det er også
enestående. Hvis det er et budskap i flaskene deres, så handler det om kvaliteten. Fokuset på fatene
gjør whiskyene deres mer eksklusive. Fordi whiskyene deres, allerede én av en million, blir også helt
unike.

Daftmill

Et av Skottlands minste maltwhiskydestillerier. Fra hjertet av Fife, bruker de sitt eget byggmalt, dyrket på Daftmill Farm, og glitrende vann fra sin egen brønn for å produsere den fineste maltwhiskyen. Vær tålmodig – noe av whiskyen er til salgs, men mye ligger stille og modnes til den er klar.

Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her